Voldgift er ikke en entydig størrelse. Voldgiftssager kan være vidt forskellige, alt efter hvilket fagområde de udspiller sig i. Du ved sikkert, hvad voldgift helt overordnet går ud på, men ved du også, hvad gasvoldgift, maritim voldgift, bygge- og anlægsvoldgift og faglig voldgift går ud på?

Det skal du vide. Derfor har vi fået fire eksperter til at gøre os klogere på voldgiftssagerne og deres underliggende konflikter og transaktioner inden for henholdsvis gasområdet, det maritime område, bygge- og anlægsområdet og det arbejdsretlige område.

Arrangementet foregår hos LETT Advokatpartnerselskab på Rådhuspladsen 4, 1550 København V, torsdag den 19. maj 2016 kl. 15:00 – 18:00.

Skriv arrangementet i kalenderen, og få dine kolleger til at gøre det samme. Vi sender dig et program, når arrangementet kommer nærmere, men vi kan allerede nu afsløre, at vi afslutter arrangementet med snacks og gode drikkevarer.

Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail til maj-britt.stoumann@dlapiper.com. Sidste frist for tilmelding er fredag den 13. maj 2016.

Deltagelse er gratis for foreningens medlemmer, og hvis du deltager i hele arrangementet, kan du få udstedt et deltagerbevis til tre kursuslektioner.

Læs mere om arrangementet og download invitationen her.

Share →

Young Arbitrators Copenhagen
c/o Mia Juul Paustian
DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab
Rådhuspladsen 4
1550 København V